رنجبر

پیام خانواده - هم‌زمان با برگزاری رویداد معنوی «میهمانی ملکوت»، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در پیامی به دختران دانشجوی شرکت‌کننده در این ضیافت الهی، این حضور خالصانه را نشانه‌ای از بالندگی فرهنگی دانشگاه دانست و تقارن کسب علم با تهذیب نفس را کلیدِ فتح قله‌های افتخار در گام دوم انقلاب اسلامی برشمرد.

به گزارش پیام خانواده؛ در پیام دکتر بیژن رنجبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم خطاب به دختران دانشجوی شرکت کننده در میهمانی ملکوت چنین آمده است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

دختران عزیزم، میهمانان ملکوتی در جوار کریمه اهلبیت سلام الله علیها؛

حضور در جوار حریم امن کریمه اهل‌بیت، حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها)، برای شما که در بهار جوانی و در مسیر دانش‌افروزی گام برمی‌دارید، فرصتی مغتنم برای بازاندیشی در خویشتن و یافتن مسیرِ روشنِ پیشِ رو است.

امروز در عصر بعثتی دوباره برای اندیشه‌های توحیدی و در میانه‌ی دوران بیداری ملت‌های مسلمان قرار داریم. روزگاری که هجمه‌های سنگین علیه اصالت، کرامت و نقش‌آفرینی زن مسلمان، از هر سو طراحی شده است. در این میان، دانشجو تنها یک جوینده علم نیست؛ بلکه دیدبانِ فکری و مدافعِ ارزش‌های اصیلِ این بیداری است.

تکلیف شما در این برهه حساس تاریخی، صرفاً کسب دانش نیست؛ بلکه کسب «بینش فاطمی» است. حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) برای شما، تنها یک شخصیت والا در تاریخ نیستند؛ ایشان یک الگوی کامل و «اسوه حسنه» در تمام ساحت‌های انسانی‌اند:

- در ساحت علم و معرفت: ایشان نماد عالمه بودن و بصیرتِ عمیق هستند.

- در ساحت ولایتمداری: ایشان نماد هجرت آگاهانه و جهادِ تبیین در مسیر حمایت از امام زمانِ خویش‌اند.

- در ساحت عفاف و کرامت: ایشان تجسم طهارت و وقاری هستند که به زن هویت می‌بخشد، نه اینکه او را در حصار محدودیت‌ها محبوس کند، بلکه او را در اوجِ قله‌های اجتماع، بلندآوازه می‌سازد.

دختر دانشجو در این عصرِ بیداری، باید بازتاب‌دهنده همان روحیه باشد؛ یعنی ترکیبِ «پاکدامنیِ فاطمی» با «ایستادگیِ انقلابی» و «تلاشِ عالمانه».

شما وظیفه دارید با الگوبرداری از این بانوی بزرگوار، نشان دهید که زنِ ترازِ تمدنِ نوینِ اسلامی، چگونه می‌تواند در عین حفظ عفاف، در میادین علمی، فرهنگی و اجتماعی، پیشرانِ حرکتِ جامعه به سوی آرمان‌های بلند نظام جمهوری اسلامی باشد.

از شما فرزندانم می‌خواهم این فرصت ناب را به تأمل در این مسئولیت تاریخی بگذرانید. عهد ببندید که دانشگاه را به سنگرِ ترویج این هویتِ متعالی تبدیل کنید و بدانید که نگاهِ جامعه و تاریخ به شما، نگاه به پرچمدارانِ این عصرِ بیداری است. دورانی که ایران اسلامی بزرگ با رهبری های حکیمانه حضرت امام خمینی ره و امام شهید حضرت آیت الله خامنه ای مبعوث شد و معجزه بزرگی با رهبری حضرت آیت الله امام سید مجتبی خامنه ای در حال رخ دادن است. ان شاء الله

توفیقِ روز افزون شما را در پیمودن این مسیر نورانی و استمرار و استقامت در راهِ حق، از خداوند متعال خواهانم.

از همه دست‌اندرکاران این برنامه ارزشمند، به‌ویژه مجموعه مدیران محترم آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها و همکاران گرامی دانشگاه آزاد اسلامی، صمیمانه قدردانی می‌کنم و توفیق روزافزون همگان را در خدمت به فرهنگ ناب اسلامی و ایرانی از خداوند تعالی درخواست می کنم.

دکتر بیژن رنجبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

آخرین‌ها